Magdę Gessler doskonale znamy za sprawą „Kuchennych rewolucji” na antenie TVN. Jest najpopularniejszą polską restauratorką. Teraz oferuje suszone i marynowane grzyby, których cena lekko mówiąc zaskakuje.

Ceny „U Fukiera” często wywołują wiele emocji. Nie każdy może pozwolić sobie na taki wydatek.

Drogie grzyby u Gessler

Za mały słoik marynowanych borowików musimy zapłacić 36,19 zł. Za kurki marynowane także w małym słoiku 26,67 zł. Jeżeli chodzi o marynowane podgrzybki i maślaki, będzie to 22,86 zł. W przypadku opieńków 20 zł.

Za 25 g całych kapeluszy borowików suszonych zapłacimy 27,62 zł. Tymczasem krojone borowiki kosztują 18,10 zł. Żur na prawdziwkach (900 ml) kosztuje 47,62 zł.

Jeszcze droższe będą cielęce pulpety w sosie z borowików. Za 900 ml należy zapłacić 57,14 zł.

ZOBACZ RÓWNIEŻ: Bayern znalazł następcę Lewandowskiego? Pojawił się kandydat

🌲 Borowiki szlachetne, czyli króle polskich lasów! 🔸 Piękne, jędrne o słodkawo-orzechowym smaku 🔸 Dorodne borowiki…

Opublikowany przez Delikatesy U Fukiera Magda Gessler Czwartek, 13 października 2022

źródło: Facebook / o2.pl

(Visited 302 times, 1 visits today)
Przeczytaj również:  Witold Pilecki i Siostra Izabela. Dwa przykłady niezłomności charakteru na kartach dwóch książek

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj